Indien

temalogo

Visumansökan till Indien

Att ansöka om visum till Indien kan vara en ganska tidskrävande process. Behandlingstiden kan vara lång. Man måste fylla i ett ansökningsformulär på nätet. Ambassaden/visumcentrumet tar bara emot handlingar som är fullständigt utfyllda och 100% korrekta. Dessutom kan det ta flera veckor för ansökningen att behandlas, om de skickas direkt till ambassadens visumcentrumet.

För att förenkla denna process så samarbetar Visumservice med  Temaresor. Du får en engagerad handläggare som ser till att du får rätt visum i god tid före avresan. Du kommer också att få statusuppdateringar via e-post under processen.

Temaresor skickar alla resehandlingar direkt till Visumservice. Det enda du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret och skicka det tillsammans med ditt pass, ett nytaget passfoto och ett personbevis från skatteverket till oss.

Du kan också besöka vårt kontor på Linnégatan 76 i Stockholm, för att får rådgivning och hjälp vid ifyllning av ansökningsformuläret.

Ansökningsformuläret ska fyllas i på nätet via Indiens Utrikesministeriets webbsida. Detta kan vara svårt och formuläret måste fyllas i 100% korrekt för att bli godkänt av ambassaden. Därför erbjuder Visumservice tjänsten att göra det åt dig för en extra avgift på 250 sek/pass. Det ifyllda dokumentet kommer att skickas till dig med Posten. Vänligen signera och skicka tillbaka det till oss i den bifogade returkuvertet.

Om du väljer att själv fylla i ansökningsformuläret på nätet, så har du möjlighet att få instruktioner för ifyllningsprocessen när du väljer «online beställning». Du får detaljerade förklaringar för det som du ska fylla i.
OBS: Visumservice kan tyvärr inte hjälpa till vid ifyllningsprocessen via telefon.

 

Priser:

Visumservice arvode

562,5,- sek/pass

Ambassadavgift

589,- sek/pass

Returalternativ

Rekommenderat brev

195,- sek/tur

Bud Stockholm (inom tullarna)

200,- sek/tur

Hämtning hos Visumservice

0,- sek


Övriga Tjänster

Utskrift och redigering av foto 

 75,- sek/foto                                                                             

Betalning

Visumservice kommer att skicka en faktura via e-post till dig, efter att dina handlingar blivit inlämnade till ambassaden.

OBS: Inga pass eller visum kommer att returneras utan att betalningen blivit registrerad hos oss.

Kontaktinfo:

Om du har frågor angående Visumservice-tjänster får du gärna kontakta Temaresor eller oss direkt via info@visumservice.se. Vänligen markera din e-post med att du är en Temaresor-kund.

Bestäl visum nu: