Kina

temalogo

Visumansökan till Kina

Att ansöka om visum till Kina kan vara en komplicerad och ganska tidskrävande process. Om ansökningshandlingarna inte är korrekta så måste man åka till ambassaden flera gånger. Vidare måste man hämta upp passet när visumet är klart.

För att förenkla denna process så samarbetar Visumservice med  Temaresor. Du får en engagerad handläggare som ser till att du får rätt visum i god tid före avresan. Du kommer också att få statusuppdateringar via e-post under hela processen.

Temaresor skickar alla resehandlingar direkt till Visumservice. Det enda du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret och skicka det tillsammans med ditt pass, ett nytaget passfoto och en bokningsbekräftelse på din flyg till oss.Vill ni att vi fyller i ansökningsformuläret åt er debiterar vi er 250;- per person.

Du kan också besöka vårt kontor på Linnégatan 76 i Stockholm, för att får rådgivning och hjälp vid ifyllning av ansökningsformuläret. 

 

Priser:

Visumservice arvode

562,50 sek/pass                                                 

Ambassadavgift

1230,- sek/pass

Returalternativ

Rekommenderat brev

195,- sek                                                       

Bud Stockholm (inom tullarna)

200,00 sek/tur

Hämtning hos Visumservice

0,- sek

Övriga Tjänster

Utskrift och redigering av foto 

 75,- sek/foto                                                                             

Betalning

Visumservice kommer att skicka en faktura via e-post till dig, efter att dina handlingar blivit inlämnade till ambassaden.

OBS: Inga pass eller visum kommer att returneras utan att betalningen blivit registrerad hos oss.

Kontaktinfo:

Om du har frågor angående Visumservice-tjänster får du gärna kontakta Temaresor eller oss direkt via info@visumservice.se. Vänligen markera din e-post med att du är en Temaresor-kund.

Bestäl visum nu: