Allmän Information

Visum krävs inte för svenska medborgare, för en vistelse upp till 180 dagar.

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Armenien Företagsvisum Ansökan

    Svenska medborgare kan stanna i landet upp till 180 dagar utan visum.

    Vill du ansöka om visum före avresan så krävs nedanstående:

    • 1 Pass som skall vara giltigt i minst 6 månader vid hemresan och innehålla 2 ostämplade sidor. Passet får inte vara sprucket eller trasigt någonstans.
    • 1 Visumansökan 
    • 1 Fotografi
    • Garantibrev
    • Inbjudan: Kontakt personen i Armenien vänder sig till Ministry of foreign affairs för att bjuda in resenären. Telex-inbjudan ska skickas direkt från ministeriet till den ambassad där visumet skall utfärdas (London) En kopia på inbjudan bör skickas per fax till resenären som bifogar den med övrgia handlingar.

     

    • Behandlingstid: C:a 10 arbetsdagar på ambassaden. Expressbehandling går att få ibland
    • Ambassadavgift: C:a 600 sek/visum
    • Ett arvode tillkommer från vår agent i Tyskland beroende på behandlingstid