Allmän Information

Nordiska medborgare får stanna i Brasilien 90 dagar utan visum. De som vill stanna i landet längre kan ansöka om förlängning hos den lokala polismyndigheten (Policia Federeal) men det är inte alltid att det beviljas.

Folk som skall arbeta, journalister eller konstnärer som är på uppdrag i Brasilien och föräldrar som skall adoptera bör söka visum före avresa.

Vänligen välj visumkategori i menyn till höger för mer information.

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Brasilien Turistvisum Ansökan

    Nordiska medborgare från stanna i landet upp till 90 dagar utan visum.