Allmän Information

Nordiska medborgare kan stanna 90 dagar utan visum.

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Chile Legalization Ansökan

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på konsulatet.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Behandlingstid:

    • ca 6 arbetsdagar.