Allmän Information

Svenska medborgare kan stanna i 90 dagar utan visum.

OBS: Resenärer bör ha med sig retur/vidare biljett samt kunna bevisa att man kommer att ha tillräckliga medel för att klara sig ekonomiskt under hela vistelsen.