Allmän Information

Svenska medborgare får stanna i Filippinerna upp till 30 dagar utan visum. Resenären måste kunna visa upp returbiljett/biljett till annat land. 

Man kan i förväg söka visum giltigt för 59 dagar. Förlängning av visumet är möjlig på plats.

Vänligen välj visumkategori i menyn till vänster för mer information. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Filippinerna Legalization Ansökan

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på ambassaden.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    Kopia på pass ska bifogas för de personer som nämns i dokumentet. 

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.  Alla dokument måste vara på engelska.

     

    Behandlingstid:

    • ca 7 arbetsdagar.

     

    Övrig information:

    • Alla dokument måste vara på engelska.