Allmän Information

Visum krävs för svenska medborgare. Som turist kan man få ett visum på gränsen giltigt upp till 30 dagar.  Man kan även söka på ambassaden i förväg. 

Affärsvisum skall sökas i förväg.

Om du vill söka visum i förväg, vänligen välj visumkategori i menyn till vänster för mer information. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Indonesien Legalization Ansökan

     

     

     

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på ambassaden.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

    Behandlingstid:

    • ca 2 arbetsdagar.