Allmän Information

Turistvisum krävs ej för svenska medborgare, för en vistelse upp till 90 dagar.

Affärsvisum krävs ej för svenska medborgare, för en vistelse upp till 30 dagar. 

Resenären kan behöva visa upp retur/vidarebiljett samt tillräckliga medel för vistelsen. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Jamaica Legalization Ansökan

     


    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på konsulatet.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Behandlingstid:

    • ca 4 arbetsdagar.