Allmän Information

Svenska medborgare kan få visum på gränsen, giltigt upp till 30 dagar. Har man tillfälligt pass ska man söka visum i förväg.

Resenären kan behöva visa upp retur/vidarebiljett. 

Om du i förhand vill söka visum, vänligen välj visumkategori i menyn till vänster för mer information

 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Jordanien Legalization Ansökan

     

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på konsulatet.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Behandlingstid:

    • ca 3 arbetsdagar.