Allmän Information

Visum krävs ej för svenska medborgare, för en vistelse upp till 3 månader. 

Resenären kan behöva visa upp retur/vidarebiljett samt tillräckliga medel för vistelsen.

Passet måste vara giltigt minst 6 månader vid hemresa. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Malaysia Legalization Ansökan

     


    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på konsulatet.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Behandlingstid:

    • ca 3 arbetsdagar.