Allmän Information

Nordiska medborgare får stanna i Marocko 3 månader utan visum. 

Resenären kan behöva visa upp tillräckliga medel för vistelsen. 

 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Marocko Legalization Ansökan

     


    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på konsulatet.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Behandlingstid:

    • ca 3 arbetsdagar.