Allmän Information

Svenska medborgare får stanna i landet 180 dagar utan visum som turister (turistkort delas ut på flyget). Alla resenärer rekommenderas att teckna en reseförsäkring giltig för hela perioden.

Om man ska arbeta i Mexico måste man ansöka om ett arbetsvisum före avresa. Personligt möte krävs på ambassaden när visumet är klart. 

Om du vill ansöka om visum innan avresa, vänligen välj visumkategori i menyn till vänster för mer information. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Mexico Företagsvisum Ansökan

    Nordiska medborgare behöver inte visum för att delta i möten eller konferenser.

    Om man ska arbeta och få lön i Mexico, eller om man ska arbeta offshore måste man söka visum före avresa. Se mer information under "arbetsvisum".