Allmän Information

Nordiska medborgare får stanna i landet 90 dagar utan visum. 

Resenären kan behöva visa upp returbiljett/biljett till annat land, samt tillräckliga medel för resan. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Paraguay Legalization Ansökan

     


    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på konsulatet.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.