Allmän Information

Som turist får svenska medborgare stanna i landet 90 dagar utan visum. Förlängning av visumet är möjligt på plats. 

Resenären kan behöva visa upp returbiljett/biljett till annat land, samt tillräckliga medel för vistelsen.