1. Klicka på sök visum för att göra en beställning

  2. Skicka följande dokument till oss.

    Embassy of Surinam Turistvisum Ansökan

    Följande handlingar krävs för visum till Surinam:

     

    • Pass i original, giltigt minst 6 månader vid hemresa, med minst 2 lediga sidor. Passet får inte vara trasigt eller sprucket. 
    • 1 ansökningsblankett, komplett ifylld och signerad, som måste fyllas i online här.
    • 2 färgfoton i passtorlek, mot vit bakgrund. 
    • Bokningsbekräftelse på flyg och hotell. 

     

    Behandlingstid på ambassaden:

    • ca 1 vecka.

    Övrig information:

    • Kuriravgift tillkommer pga att ambassaden inte finns i Sverige, SEK 1750.

Prisexempel:

Fortsätt beställningen genom att välja visumtyp och övriga tilläggstjänster.

Totalpris inkl. 25% moms.:

0,00 SEK