Allmän Information

Svenska medborgare kan stanna i landet 90 dagar utan visum. 

Passet måste vara giltigt minst 6 månader vid hemresa. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Taiwan Legalization Ansökan

     

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på ambassaden.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Övrigt: 

    • Blankett för legalistering måste fyllas i och signeras. Personen som signerar måste även bifoga pass/ID kopia.

    Behandlingstid:

    • 4 arbetsdagar.
    • Express möjligt mot extra kostnad, 2 arbetsdagar.