Allmän Information

Svenska medborgare kan som turister få ett 30 dagars visum på gränsen om man ankommer med flyg. Om man kommer in landsvägen får man endast 15 dagars visum. Det är viktigt att kontrollera hur många dagar man blivit beviljad på stämpeln i passet. Passet måste vara giltigt minst 6 månader vid hemresa. 

Om man vill stanna i landet mer än 30 dagar, eller om man åker som affärsresenär, måste man söka visum i förhand. Vänligen välj visumkategori i menyn till höger för mer information. 

  1. Klicka på sök visum för att göra en beställning

  2. Skicka följande dokument till oss.

    Thailand Arbetstillstånd Ansökan

    Följande handlingar krävs för arbetstillstånd till Thailand:

     

    • Pass i original, giltigt minst 6 månader vid hemresa. Får inte vara trasigt eller sprucket. 
    • Ansökningsblankett till ambassaden, komplett ifylld och signerad. Fyll i offlineformuläret som du får på e-post när du gör en beställning på vår hemsida alternativ detta förenklade onlineformulär ifall du vill att Visumservice ska fylla i ansökan åt dig.
    • 2 Passfoton. Se krav här. Visum service kan hjälpa med att ordna ett foto åt dig. Skicka ett foto till info@visumservice.se

    • Passkopia

    • Anställningsavtal från lokal arbetsgivare i original med arbetsbeskrivning på engelska. Måste innehålla din position, hur länge du är anställd, lön, samt hur länge du ska vara i Thailand. Din position på ansökan ska stämma överens med din arbetsbeskrivning. Signerat av båda parter.

    • Anställningsintyg från nuvarande arbetsgivare i original med arbetsbeskrivning på engelska. Måste innehålla din position, hur länge varit är anställd samt arbetsbeskrivning. 

    • Examensbevis samt CV på engelska

    • Inbjudan i original från arbetsministeriet i Thailand, BOI. 

     

    Övrig information:

    • Utländska medborgare ( exkluderat Norge, Danmark, Finland, Island) behöver bifoga kopia på uppehållstillstånd och personbevis från Skatteverket. Ej äldre än 3 månader
    • Har du tidigare arbetat i Thailand så skall ditt tidigare arbetstillstånd, utfärdat av arbetsministeriet, BOI bifogas i original. (blå bok)

     

    Behandlingstid på ambassaden

    • ca 5 arbetsdagar 

     

    Antal inresor och giltighet:

    • 1 inresa, giltig i 90 dagar. 
    • Förlängs lokalt vid inresa. 

Prisexempel:

Fortsätt beställningen genom att välja visumtyp och övriga tilläggstjänster.

  • Ambassadavgift

    Thailand - work permit - single entry- 90 days

    600,00 SEK

  • Frakt

    Registered mail - 1 to 3 passports

    195,00 SEK

  • Visumservice arvode.

    Visumservice Sweden

    625,00 SEK

Totalpris inkl. 25% moms.:

1420,00 SEK