Allmän Information

Svenska medborgare kan stanna i Vientnam upp till 15 dagar utan visum. Vid ankomst måste giltigt pass samt utresebiljett uppvisas. 

Om du inte har en utresebiljett eller vill stanna i landet mer än 15 dagar bör du söka visum i förväg. 

Välj visumkategori i menyn till höger för mer information. 

  1. Klicka på sök visum för att göra en beställning

  2. Skicka följande dokument till oss.

    Vietnam Turistvisum Ansökan

    Svenska, Norska, Finska och Danska medborgare får stanna 15 dagar utan visum. Man måste kunna visa upp tur- och returbiljetten eller vidarebiljetten från Vietnam vid ankomst. 

     

    Följande handlingar skall bifogas med visumansökan:

    • Pass i original, giltigt i minst 6 månader vid hemresa, med minst ett rent dubbeluppslag (2 ostämplade sidor). Skador eller sprickor i passet kan leda till avslag på ambassaden eller vid gränsen när du reser in i landet.  
    • Ansökningsblankett, komplett ifylld och signerad.
    • Passfoto. Se krav här. Visumservice kan hjälpa till med att redigera och skriva ut ett foto åt dig.  Skicka ett foto till info@visumservice.se

    Övrig information:

    • Utlänska medborgare ( exkluderat Norge, Danmark, Finland) behöver bifoga kopia på uppehållstillstånd och personbevis från Skatteverket. Ej äldre än 3 månader. 

    Behandlingstid på ambassaden:

    • 4 arbetsdagar

    Visumets giltighetstid och antal inresor:

    Visumets giltighetstid och antal av inresor beviljas enligt det som angivits i ansökan. Du kan ansöka om en eller flera inresor och upp till 3 månaders giltighetstid. 

     

     

Prisexempel:

Fortsätt beställningen genom att välja visumtyp och övriga tilläggstjänster.

  • Ambassadavgift

    Vietnam - tourist visa - single entry - 1 month

    700,00 SEK

  • Frakt

    Registered mail - 1 to 3 passports

    195,00 SEK

  • Visumservice arvode.

    Visumservice Sweden - Vietnam Regular processing fee

    1250,00 SEK

Totalpris inkl. 25% moms.:

2145,00 SEK