Allmän Information

Visum krävs för Svneska medborgare. Man kan ansöka om visum vid gränsen, för en vistelse på max 90 dagar. Man måste då kunna uppvisa ett pass (giltigt minst 6 månader) samt tillräckliga medel för hela vistelsen.

Om du vill ansöka om visum innan avresa, vänligen välj visumkategori i menyn till höger  för mer information.

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Zambia Legalization Ansökan

     

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på ambassaden.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.

     

    Behandlingstid:

    • ca 3 arbetsdagar.