Visumservice Nödservice

 

 

Vi på Visumservice förstår vikten av att säkert bevara ditt pass och visum. Vid förlust, skada eller stöld är det ofta en dyr och omfattande process att ersätta resehandlingarna. Visumservice erbjuder därför sina kunder tilläggstjänsten, Visumservice Nödservice.  Om olyckan skulle vara framme så ersätts dina resehandlingar, pass och giltiga visum kostnadsfritt med Visumservice Nödservice.

Visumservice assisterar då med hela processen, även om du befinner dig utomlands. Dessvärre kan vi inte ansöka om nytt pass åt dig då svensk lagstiftning kräver att det söks personligen enligt svensk lagstiftning. Vår gedigna erfarenhet och flera års erfarenhet inom branschen ger oss däremot kunskapen och nätverket för att smidigt kunna assistera dig i processen, oavsett vart du än befinner dig i världen.

Visumservice rekommenderar samtliga kunder att lägga till Visumservice Nödservice till sin beställning.  Tilläggstjänsten erbjuds nu till en kostnad av 240 SEK ex moms per resenär och kan beställas här

 

Villkor: tilläggstjänsten kan nyttjas/är giltig när:

·      Visumservice Nödservice tecknats

·      De fysiska visumet som finns giltiga i passet har tillhandahållits via Visumservice

·      Visumet är giltigt för inresa vid förlusttillfället

·      Vid skada eller förlust som orsakats i returtransport ifrån oss till hemkomst från aktuell resa alternativt visumets utgångsdatum (för multi visum)

·      Pass och visum ersätts som högst med 5000 SEK per resenär.

 

Behöver du nyttja Visumservice Nödservice?  1. Kontakta oss, skicka ett e-postmeddelande till oss innehållandes beställning- eller fakturanummer till info@visumservice.se så återkommer vi till dig inom kort.

  2. Fyll i en ny visumansökan och skicka in den till oss tillsammans med ditt nya pass och övriga ansökningshandlingar på nytt till adressen angiven på din beställningssedel.

  3. Bifoga en kopia av kvitteringen för passförnyelsen.

  4. Spåra din aktuella ansökan online. Så snart vi mottagit den påbörjas hanteringen på nytt. Visumservice säkerställer då att processen förblir enkel och tidseffektiv- allt för att dina resehandlingar skall återskapas så snabbt och smidigt som möjligt.