Våra tjänster

Visumservice AB är specialister på visumrelaterade tjänster.

Vi hanterar ansökningar till de flesta länderna. Genom ett brett nätverk av samarbetspartners över hela världen kan vi erbjuda snabb behandling och effektiva lösningar. 

Vi skräddarsyr ditt visum så att det på bästa möjliga sätt passar din resa, både när det gäller visumets giltighetstid och eventuellt om man reser in i landet på annat sätt än med flyg. 

När det krävs tillstånd från de lokala myndigheterna innan man ansöker om visum, har vi samarbetspartners som hjälper oss med detta. 

 

Arbets- och uppehållstillstånd:

Det kan ofta vara problem att skaffa sig ett arbetstillstånd i ett annat land. Det är många dokument som krävs, ofta måste dessa också översättas till andra språk och legaliseras.

Visumservice har lång erfarenhet med detta och kan bistå med allt inom legaliseringar, översättningar och information om vad som krävs. Vi levererar även handlingar till och från ambassaden. 

 

Legaliseringar och översättningar:

Internationell handel och kontakt innebär ofta att man måste hantera dokument på ett annat språk än svenska. Visumservice hjälper till med legaliseringar av dokument till alla länder, oavsett om det gäller personbevis, diplom, strafflöshetsintyg eller exportdokument. Vi har även information om apostille godkänns eller om dokumentet måste legaliseras av landets ambassad.  

Vi legaliserar dokument till alla länder och kontrollerar alla dokument före legaliseringen utförs. Vi kan även översätta dokument när det krävs.  

Visumservice har tillgång till auktoriserade översättare, och kan översätta till och från de flesta språk.

 

Kurirtjänster:

Visumservice AB har avtal med ett antal transport och kurirföretag. Vi har expressleverans till hela landet. Vi har även avtal med tredje part, så att vi kan leverera till dig direkt från andra länder.

 

Företagstjänster:

Alla som reser mycket vet att det ofta kan vara en svår och tidsödande process att söka visum. Vi hanterar visumansökningar till de flesta länder i världen varje dag och kan därför spara Er både tid och pengar.  

Visumservice har ett online-system där man enkelt kan logga in och hitta visuminformation, ladda ner ansökningsblanketter, beställa tjänster och boka transporter. Detta system uppdateras regelbundet och gäller alla länder som kräver visum. 

Vi erbjuder full service, från upphämtning av ansökningar hos Er, hantering av visumansökan och retur tillbaka med pass och visum.
 

Visumservice har bra priser på alla typer av transporttjänster - oavsett om det brådskar eller vid normal behandling.

Besök sidan "Avtalskunder" i menyn ovan för mer information.