1. Välj visum typ i menyn ovan.

    Jamaica  Ansökan

    Allmän Information

    Turistvisum krävs ej för svenska medborgare, för en vistelse upp till 90 dagar.

    Affärsvisum krävs ej för svenska medborgare, för en vistelse upp till 30 dagar. 

    Resenären kan behöva visa upp retur/vidarebiljett samt tillräckliga medel för vistelsen.