Allmän Information

Som turist får svenska medborgare stanna i landet 90 dagar utan visum. Förlängning av visumet är möjligt på plats. 

Resenären kan behöva visa upp returbiljett/biljett till annat land, samt tillräckliga medel för vistelsen. 

  1. Klicka på sök visum för att göra en beställning

  2. Skicka följande dokument till oss.

    Peru Företagsvisum Ansökan

    OBS!

    Som Schengenmedborgare får man som affärsresenär, student och journalist stanna i landet 90 dagar utan visum. För vistelser längre än 90 dagar måste förlängning sökas på plats. 

    Resenären kan behöva visa upp returbiljett/biljett till annat land, samt tillräckliga medel för vistelsen. 

     

    Följande handlingar krävs för visum till Peru:

    • Pass i original som måste vara giltigt i minst 6 månader efter utresa från Peru, med ett ostämplat dubbeluppslag (två sidor). Passet får inte vara trasigt eller sprucket.
    • Ansökningsblankett till ambassaden, komplett ifylld och signerad.
    • Passfoto. Se krav härVisumservice kan hjälpa till med att redigera och skriva ut ett foto åt dig. Skicka ett foto till info@visumservice.se
    • Bokningsbekräftelse på flyg (tur och retur).
    • Bokningsbekräftelse på hotell.

    Övrig information:

    • Perus ambassad i Stockholm utfärdar endast visum till personer med medborgarskap i Sverige, Norge, Danmark och Island samt de som har uppehållstillstånd i nämnda länder.

     

    Behandlingstid på ambassaden:

    • 4-5 arbetsdagar.

     

Prisexempel:

Fortsätt beställningen genom att välja visumtyp och övriga tilläggstjänster.

  • Ambassadavgift

    Peru - business visa - multiple entry - 3 months

    270,00 SEK

  • Frakt

    Registered mail - 1 to 3 passports

    195,00 SEK

  • Visumservice arvode.

    Visumservice Sweden

    750,00 SEK

Totalpris inkl. 25% moms.:

1215,00 SEK