Allmän Information

Nordiska medborgare får stanna i landet 90 dagar utan visum. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Singapore Legalization Ansökan

     

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på ambassaden.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    Kopia på pass ska bifogas för de personer som nämns i dokumentet. 

    • handelsdokument

    Dokumenten ska stämplas av Handelskammaren och UD.