Allmän Information

Svenska medborgare kan stanna i landet 90 dagar utan visum. 

Passet måste vara giltigt minst 6 månader vid hemresa. 

  1. Klicka på sök visum för att göra en beställning

  2. Skicka följande dokument till oss.

    Taiwan Studievisum Ansökan

    Följande handlingar krävs för studie visum till Taiwan:

    • Pass i original som måste vara giltigt i minst 6 månader vid inresa till Taiwan, med ett ostämplat dubbeluppslag (två sidor). Passet får inte vara trasigt eller sprucket.
    • Ansökningsblankett till ambassaden, komplett ifylld och signerad. Vänligen klicka på den röda texten för att komma in på visumansökan.
    • Passfoto. Se krav här. Visumservice kan hjälpa till med att redigera och skriva ut foto åt dig. Skicka ett foto till info@visumservice.se
    • Antagningsbevis utfärdat av skolverket i Taiwan.
    • Bankintyg, som styrker att du har tillräckliga ekonomiska medel för att klara dig under din vistelse i Taiwan. (Obs. krävs ej för utbytes studenter)
    • Bokningsbekräftelse på flyget hem ifrån Taiwan. (Obs. krävs ej för utbytes studenter)

    Behandlingstid på ambassaden:

    • 4-5 arbetsdagar.
    • Express 2 arbetsdagar.

    Pris:  

    • En inresa - 360:- SEK, Express 540:- SEK.
    • Flera inresor - 720:- SEK, Express 1080:- SEK.

Prisexempel:

Fortsätt beställningen genom att välja visumtyp och övriga tilläggstjänster.

Totalpris inkl. 25% moms.:

0,00 SEK