Allmän Information

Svenska medborgare kan stanna i Vientnam upp till 15 dagar utan visum. Vid ankomst måste giltigt pass samt utresebiljett uppvisas. 

Om du inte har en utresebiljett eller vill stanna i landet mer än 15 dagar bör du söka visum i förväg. 

Välj visumkategori i menyn till höger för mer information. 

  1. Skicka följande dokument till oss.

    Vietnam Legalization Ansökan

     

    Legaliserar följande dokument:

    • juridiska dokument

    Dokumenten ska stämplas av UD, och i vissa fall Notarius Publicus, innan de kan lämnas in på ambassaden.  Dokument från Skattemyndigheten, Läkemedelsverket, Patentverket, Handelskammaren eller Auktoriserad översättare kan stämplas direkt hos UD.

    Handelsdokument behöver inte legaliseras på ambassaden. 

     

    Behandlingstid:

    • ca 4 arbetsdagar.